Готель-Козелець

обновлено 23 мая 2024 19:19 | Козелец, Черниговская область
Чисті, затишні, дво та трьохмістні кімнати, обладнані одно та дво спальними ліжками з ортопедичними матрацами. В номері плазмовий телевізор, комп'ютер, wi-fi, холодильник, міктохвильова піч, чайник, чай, кава. Є номери з кімнатою кухні. Ванна, душова кабіна, умивальник, унітаз, миючі засоби. Безпечна (закрита) стоянка для автомобілей. Видається повний, належний комплект документів за проживання. Харчування в ресторані за талонами. Готівковий та безготівковий розрахунок. Поселення за паспортом. Від 400 грн. з особи.

Готель-Козелець на карте

Сохранить карту как изображение
23.05.2024 19:19
Номера в жахливому стані, господарі готелю не привітні, дуже не поважають військових. Не рекомендую.😡
ответить (0)
Номер коштував 1000 гр. - він не вартий і близько цих грошей. Унітаз не змиває. Гарячої води у рукомийнику - нема. У номері смердить (мабуть від того, що унітаз адекватно не працює). Рушники зіпсовані та потерті - погребували ними користуватись. Електрочайник не працює. зупинялись, ще наприкінці березня у номері холодно. Власник економить на опаленні, воді тощо. Йому сплатили кошти скільки коштує номер, а він просить: "Ви винести за собою сміття не викидайте, мені у смітник і приберіть за собою, щоб я не прибирав". А навіщо він бере кошти, якщо рушник свій, за собою прибери сміття винеси, щоб наступний поселився і він нічого не робив? Попросили віник дав "огризок" від віника. Машину просив припаркувати не зрозуміло де, що прийшлось після цього мити її. Не поважає військових. Мабуть "ждун" москальський.
Краще зняти або готель Вакула, або у центрі знайшов на OLX подобово обидва готелі по 1500 гр, де повна протилежність цього готелю і вони варті цієї ціни на відміну від цього готелю.
ответить (0)
Поселилися з дружиною в двомісний номер даного готелю. Цілком задоволені, адже на вулиці вже прохолодно і опалювальний сезон ще не почався, а в номері вже тепло. Також є wify, телевізор, безперебійна гаряча вода. В номері чисто, просторо, у дворі безпечна стоянка для автомобіля, приємні, доброзичливі господарі. Рекомендую.
ответить (0)
Орендували номер на двох. Мої враження: чисто, затишно, в деяких номерах (перший поверх) є окремий вхід. У наявності все необхідне для комфортного перебування. Ціни дуже помірні. Господарі привітні та доброзичливі.
На території готелю є паркова у дворі, можливість відпочити на свіжому повітрі, в наявності столики, мангал, гамак.
Мінус ( на мій погляд): на момент перебування потрібно залишити документ посвідчення особи на ресепшині до моменту виселення.
Проте, проблем не виникло, тому для відпочинку вдвох можу заявити, що це - найкращий варіант.
Рекомендую.
ответить (0)
Объекты инфраструктуры «Туризм > Гостиницы, отели» ближайших населенных пунктов
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